Inruilprogramma

Acer GREEN Rewards

Ruil NU uw oude apparaten in en krijg korting bij aankoop op geselecteerde Acer-apparaten.

Acer Green Rewards is het nieuwe inruilprogramma van Acer. Hiermee willen we klanten uit het middensegment of zakelijke klanten helpen duurzamer te worden en de overgang te maken die door ‘de grootste omwenteling op werkgebied ooit binnen een generatie’ in gang is gezet.Met het programma kan de grootste uitdaging worden aangepakt waarmee de hele keten vandaag en in de toekomst te maken heeft: duurzaamheid.

Trade-in to be green

Acer Green Rewards biedt een online portal en een calculator waarmee klanten direct een offerte voor hun producten ontvangen, die de waarde van gerecyclede producten aangeeft, waarin voordelige aanbiedingen voor Acer productlijnen staan en waarmee een op de klant toegespitst duurzaamheidsrapport kan worden opgevraagd.Dit programma, dat het licht zag naar aanleiding van de verschuiving naar hybride werkvormen die in het afgelopen jaar plaatsvond, laat klanten enerzijds de milieu-impact van hun aankoopbeslissingen zien, naast de financiële gevolgen van digitale transformatie.
Ontvang direct taxaties voor oude apparaten, stuur ze naar ons om ze opnieuw te gebruiken en gebruik uw GROENE beloning voor nieuwe, tot 84% energiezuiniger.
RUIL NU IN