Google

ChromeOS bedrijfsapparaten

Werken op afstand heeft een revolutie op de werkvloer ontketend. Omdat ze niet langer een vaste werkplek hebben, krijgen medewerkers die op afstand en in het veld werken, en hun werkgevers te maken met hele nieuwe uitdagingen. Met een uitgebreid gamma aan ChromeOS Enterprise-apparatuur, geschikt voor elk gebruikersprofiel, biedt Acer de middelen die bedrijven nodig hebben om in elke situatie flexibel, veilig en productief te blijven.

Werken in de cloud voor de nieuwe generatie thuiswerkers.

Zero-Touch Enrollment

ChromeOS start 76% sneller op dan Windows 10-apparatuur en met de toevoeging van Zero-Touch Enrollment gaat dat nog sneller. Dankzij Zero-Touch Enrollment is er geen IT-configuratie meer nodig en kunnen gebruikers zich direct op geleverde apparaten aanmelden en ze onmiddellijk gebruiken.

Parallels Desktop voor ChromeOS

ChromeOS geeft medewerkers toegang tot veelgebruikte toepassingen, waaronder de desktop-versies van Microsoft Office. Parallels Desktop biedt offline toegang tot apps terwijl ze toch door IT beheerd kunnen blijven worden.

Aanbevolen voor ChromeOS

Gemakkelijk gecontroleerde oplossingen en apps vinden die door Google geverifieerd zijn met ChromeOS aanbevolen voor Chrome Browser en ChromeOS, voor een betere gebruikerservaring en minder risico op compatibiliteitsproblemen.

ChromeOS Readiness Tool

Neem goed onderbouwde beslissingen voor uw overstap naar ChromeOS. Analyseer met deze gratis en gemakkelijk te gebruiken tool het gebruik dat uw werknemers maken van apps en vind apparaten die klaar zijn voor volledig cloud-based gebruik of die met behulp van virtualisatie kunnen switchen.

Functies die de productiviteit van eindgebruikers verbeteren

Met elke zes weken een update, blijft ChromeOS ook op langere termijn een betere gebruikerservaring bieden, met beter schermbeheer, meldingen en beter tab-beheer.

KLAAR VOOR CLOUD COMPUTING?

Meer informatie nodig? Neem voor meer informatie contact met ons op.