Makkelijker Samen

Samen is het makkelijker, niet alleen beter

Voor moderne bedrijven is pure kracht alleen niet genoeg. Slimme organisaties hebben de steun nodig van een flexibele partner met focus, visie en een geweldige uitvoering die technologie verheft van een functionele beslissing tot een strategische zakelijke kans.

ACER FOR BUSINESS

Wij doen meer zodat u dat ook kan

Een veranderende markt verdient een veranderende partner. Wij zijn er om u te helpen slimmer, efficiënter en productiever te werken.

Acer Green Rewards

Ontvang onmiddellijke taxaties voor uw oude apparaten, stuur ze naar ons op om ze te laten hergebruiken, herbestemmen of recycleren en gebruik uw GROENE beloningen voor de aankoop van nieuwe, energiezuinige modellen.

Smart Finance

Krijg onmiddellijk toegang tot de nieuwste IT-apparatuur en -accessoires met lage, gebudgetteerde betalingen in de loop van de tijd die kunnen worden verrekend met belastbare winst.

Acer-as-a-Service

Een alles-in-één-abonnementsoplossing voor de inkoop en het beheer van al uw IT-behoeften met de gemoedsrust van 24-uurs service- en supportopties.

Reliability Promise

Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten dat wij er trots op zijn de Acer Reliability Promise aan te bieden voor het gehele assortiment professionele producten.

Sociale verantwoordelijkheid

Als toonaangevend merk in de wereldwijde ICT-industrie is het minimaliseren van de impact van onze producten op het milieu voor ons een onwrikbare verantwoordelijkheid.

Channel Partners

Ons bedrijfsmodel is gericht op onze partners – wederverkopers en distributeurs, waardoor een eenvoudig en efficiënt commercieel kanaal ontstaat voor een betere bedrijfsgroei.

ECO-FRIENDLY DEVICES

Een groenere toekomst

Wij zien onze producten als een poort naar een betere toekomst, en daarom zetten wij ons in om onze impact op de wereld van morgen te verkleinen door middel van duurzame toeleveringsketens en milieuvriendelijke, volledig recyclebare post-consumer gerecyclede (PCR) materialen.

RELIABILITY PROMISE

Ons woord is onze belofte

Als u tot 31 januari 2024 een gekwalificeerd Acer Professional-product koopt en dit binnen 30 dagen registreert, kunt u aanspraak maken op terugbetaling van 100% van de volledige betaalde prijs als uw Acer-apparaat binnen het eerste jaar een defect vertoont en onder garantie wordt gerepareerd.

1

Hoe het werkt

Om u aan te melden voor de Acer Reliability Promise volgt u deze eenvoudige stappen:

2

Koop

een in aanmerking komend Acer-product. Klik hier voor een overzicht van het assortiment.

3

Registreer

Uw aankoop hier binnen 30 kalenderdagen na aankoop. De dag van aankoop zoals aangegeven op uw factuur of aankoopbewijs telt als dag 1.

4

Dien uw claim

in door het online formulier in te vullen.

ONS GELOOF

Gedreven met visie

Acer for Business wordt geleid door mensen die een positieve, blijvende invloed willen hebben op de zakenwereld.

Trivikram Jayacham

Senior Director, Acer EMEA HR

“Wij zetten ons in om te innoveren in alle aspecten van onze technologie, management en operaties, met concrete acties om ervoor te zorgen dat we de maximale positieve impact hebben op de sociale gemeenschap en het milieu.”

Emmanuel Fromont

President, Acer EMEA Operations

“Om concurrerend te blijven in het nieuwe zakelijke en economische klimaat zijn nieuwe strategieën en praktijken nodig. Acer for Business blinkt uit door zijn baanbrekende producten, vertrouwde relaties met kanaalpartners en een wendbare organisatie.”

Tobi Musson

Chief Operating Officer, Enfinitec

“Nu steeds meer bedrijven het strategische belang van technologie aanvaarden als een kritiek onderdeel van het bedrijf, en niet alleen als een bron van kostenbesparingen, is het een topprioriteit te weten dat je uitstekende hulp achter de hand hebt.”

De getallen

verkoooppunten
0
Landen
0
sales kantoren
0