Device-as-a-Service

SLIMME OPLOSSING

GEBRUIK ZONDER TE KOPEN

Met een abonnementsmodel krijgt u alle voordelen en functionaliteit van de pc, zonder de rompslomp van updates en onderhoud aan het einde van de levenscyclus. Het Device-as-a-Service-aanbod van Acer omvat geavanceerde hardware, een complete productiviteitssoftwaresuite, veilige deelbare cloudopslagoplossingen en bekroonde interne ondersteuning onder één vereenvoudigd contract met transparante maandelijkse of driemaandelijkse betalingen. Klanten kunnen een kostenefficiënte cloudinfrastructuur krijgen naast de hardware van hun keuze. Opties zoals het serviceplan, de contractduur en accessoires kunnen allemaal door de klant worden aangepast.

BEKIJK HET AANBOD NU

[gebaseerd op 36 maanden contract]

salesresellerprog

Apparaten

Met de moderne apparaten van Acer kunnen bedrijven voldoen aan de meest veeleisende normen op het gebied van beveiliging, prestaties en beheer.

4.jpg

Accessoires

Het creëren van uw office-in-a box wordt gemakkelijker met een ruime keuze aan aanvullende gadgets. Voor particulieren of bedrijven die een gemakkelijke, kant-en-klare oplossing willen voor thuiswerkers.

2.jpg

Software

Acer-apparaten zijn voorzien van de zakelijke tools, vereenvoudigde beheerfuncties en samenwerkingsinstrumenten die frontline-medewerkers en teams nodig hebben om slimmer te werken en effectiever te communiceren.

thumbnail

Service

Acer heeft talloze prijzen gewonnen voor de kwaliteit van zijn dienstverlening in de EMEA-regio. Wij zijn er trots op dat wij onze partners en klanten een uitstekende service kunnen bieden.

Bezoek de DaaS website